top of page

Pasibaigė ketvirtasis humanistinių vestuvių sezonas - rekordinis porų skaičius

Updated: Dec 4, 2020

Pirma humanistinė ceremonija Lietuvoje įvyko 2016-ais metais. Nuo tada mūsų sutuoktų porų skaičius stabiliai auga, o 2020 metais „Taip“ kitaip tarė net 85 poros.

Šio sezono metu su mumis dirbo net 10 ceremonmeisterių. Jau žinome, kad kitam sezonui jų reikės dar daugiau, tad sekite naujienas ir nepraleiskite progos prisijungti prie mūsų komandos! Mūsų ceremonijų misija - įnešti į svarbius gyvenimo momentus kuo daugiau prasmės, tad labiausiai džiugina, jog šiemet poros džiaugėsi ne tik rezultatu, t.y. pačia ceremonija, tačiau ir jos kūrimo procesu, kuris atrodė taip:



Kartu su komanda ir kūrybinio rašymo srities ekspertais sukūrėme klausimyną, kuris poroms padeda dar geriau pažinti vienas kitą, o mums atrasti svarbias ir ceremonijos vertas detales.


Patobulėjęs kūrybinis procesas ir į komandą įsilieję nauji ceremonmeisteriai bei įdomios ir kūrybingos poros leido atrasti naujas ceremonijų formas, sukurti ir įgyvendinti dar nematytus simbolinius ritualus, o svarbiausia, sukurti dar daugiau „čia tikrai apie mus“ jausmo.


Daugiau apie vestuvių ceremonijas www.taipkitaip.lt

bottom of page